Om uw tegelwerk professioneel uit te voeren

Gereedschappen en toebehoren voor het plaatsen van tegels - België

U vindt bij Maman Theunis al het gereedschap en toebehoren om uw project professioneel uit te voeren:

  • Prof Praxis gereedschap: hoogwaardige schijven en Diax boren, touwtjes, tegelkruisjes, hamers, tegelwissers, kniebeschermers, lijmkammen, tegelsnijders, zuignappen, tegelhouders, truwelen, plakspanen voor voegen en epoxy, waterpassen, linialen, mengstangen, siliconenpistolen…
  • Blanke en Schlüter accessoires voor alle hoekafwerkingen, profielen en hoeken van pvc, roestvrijstaal, aluminium, messing; overgangsprofielen tussen tegels en hout… ; uitzettingsvoegen, alle afvoersystemen voor inloopdouches, terrassen en waterruimtes met een veilig afdichtingssysteem.
  • Aco biedt u een compleet assortiment aan afwerkingen en profielen voor balkons en terrassen met afwatering en hoeken.  Vergeet ook niet de betonnen, polyester en monoliet goten, roosters en afdekkingen die betegeld moeten worden, in gietijzer en op maat gemaakt.
  • Raimondi biedt zuignappen, linialen, snijtafels, kits met spieën, waterpassen, adapters, tegelkruisjes en klemmen voor het leggen van grote tegels en keramische muurpanelen. Het is hoogwaardig gereedschap en de site helpt u met veel video’s.
  • Buzon biedt een gepatenteerd systeem voor het leggen van tegels op tegeldragers om problemen van hellingen, oneffenheden, hoogtes en terrasafwerkingen op te lossen:  hoogteregelaars, vulrubbers, verhogers, hellingscorrectors.
  • Emco heeft een ruime keuze aan kokosmatten, synthetische matten voor intensief gebruik, dunne matten om rechtstreeks op de grond te leggen of dikke matten te gebruiken in aluminium, messing of roestvrijstalen kaders zowel in standaard- als in maat uitvoering.